A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Megfenyegetették László Attilát a MÖM elnökét, Medgyesegyházán!

Ma reggel találta saját postaládájában László Attila a MÖM elnöke azt a levelet, melyen az alábbi felszólítás volt olvasható: "Addig takarodj innen amíg megteheted" Portálunk megkereste az érintett személyt, aki úgy nyilatkozott portálunknak, hogy valószínűsíthető, hogy azoknak a gazdáknak szúrja a szemét, akik az olcsó romániai vendégmunkások foglalkoztatására rendezkedtek be. Portálunk információja szerint, nemrég egy a MÖM által szervezett lakossági fórumon is megfenyegették, amiért véget akar vetni a romániai vendégmunkások randalírozásának.

Mint azt portálunk korábban megírta mostanság kezd elszakadni a cérna a medgyesegyházi embereknél, (már aki nem költözött el) mert olcsó romániai vendégmunkásokkal dolgoztatnak a helyi nagyvállalkozók, és sajnos mindennaposak a kisebb-nagyobb atrocitások. László Attila portálunknak úgy nyilatkozott, hogy természetesen ennek hatására sem fogja elhagyni Medgyesegyházát! Továbbá kiemelte, hogy a medgyesegyházi emberek nagy szeretettel fogadták, amiért örök életére hálás lesz nekik és jól érzi magát a dinnye fővárosában.

Mint fogalmazott, ennek ellenére úgy tűnik, hogy egyesek szemében szálka vagyok és nem örülnek annak, hogy magaménak tudhatom a lakosság szeretetét és szimpátiáját. Nekem félnivalóm nincs. Eddig is csak segítettem az embertársaimnak és ezután sem lesz ez másképpen. Teszem amit a lelkiismeretem diktál. Mindettől függetlenül természetesen megtette a feljelentést az eset miatt.

Aktuális