A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Gyulán, piás járművezetés gyanúja Szeghalmon

Gyulán, a Béke sugárút és az Ady Endre utca kereszteződésében, 2018. augusztus 5-én, 9 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben hárman megsérültek, egyik sérült állapota sem súlyos. Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2018. augusztus 5-én, 1 óra 15 perc körül Szeghalom külterületéről. Személygépkocsival Csökmő felé tartott, amikor a rendőrök leállították. Igazoltatásakor az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját.

A rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális