A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Több polgárőr is elismerésben részesült

Békés megye rendőrfőkapitánya több polgárőrt elismerésben részesített.

A Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége 2018. július 21-én, Kétegyházán tartotta a XVIII. Békés Megyei Polgárőr Napot. A rendezvényen részt vett dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint jelen voltak a Békés megyében működő rendőrkapitányságok és határrendészeti kirendeltségek vezetői is. A rendőrség Békés megyében is stratégiai partnerének tekinti a polgárőrséget.

Képgaléria - Fotó: police.hu

A helyi polgárőr szervezetek önkéntesei rendszeresen látnak el közös járőrszolgálatot a rendőrökkel, részt vesznek bűnmegelőzési és baleset-megelőzési programok lebonyolításában.

Békés megye rendőrfőkapitánya több, a területükön a rendőrség közbiztonságot erősítő munkáját kiemelkedően támogató polgárőrt részesített elismerésben.

Az ünnepségen a rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködés fenntartásáért, elmélyítéséért dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a „Polgárőr Érdemkereszt” arany fokozata kitüntetést adományozta Czecher Péter r. ezredesnek, az Orosházi Rendőrkapitányság vezetőjének.

Aktuális