A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Két tolvajt fogtak Békéscsabán, magánlaksértő Szarvason, közirat-hamisító Battonyán

Békés megyében 2018. július 19-én két férfit vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, mindketten üzletből loptak. Egyikük egy orosházi boltból, a másik férfi egy békéscsabai nagyáruházból. A biztonsági őrök tetten érték őket és rendőri intézkedést kértek. A rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt mindkét férfit három napon belül bíróság elé állíthatják. A Békéscsabán elfogott férfi ellen büntetőeljárás is indult, mert kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála és a gyorsteszt eredménye szerint kábítószert fogyasztott.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2018. július 19-én őrizetbe vett egy szarvasi férfit. A 21 éves fiatalembert a Szarvasi Járásbíróság körözte magánlaksértés és más bűncselekmények miatt. A battonyai közúti határátkelőhelyen 2018. július 19-én, 0 óra 15 perckor egy román állampolgár kilépésre jelentkezett egy lengyel honosságú kisbusszal.

A férfi és a jármű ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a kisbuszhoz tartozó iratban a műszaki érvényességet igazoló bejegyzést meghamisították. A sofőrt a rendőrök előállították és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális