A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békéscsabán, Nagyszénáson, Kondoroson, Gyulán és Békésszentandráson

Békés megyében 2018. július 16-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Szarvasi úton, 10 óra körül egy tehergépkocsi hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak. A személygépkocsit vezető nő könnyű sérülést szenvedett. Nagyszénás külterületén, 10 óra 50 perckor egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a neki szemből érkező tehergépkocsival.

A balesetben a személygépkocsi utasa megsérült, állapota nem súlyos. Kondoroson, a Csabai út és a Bocskai utca kereszteződésében, 17 óra 45 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A motor vezetője 8 napon túl gyógyuló csonttörést, utasa könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán, a Csabai úton, 19 óra körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, aki könnyebben megsérült.

Békésszentandráson, a Hunyadi utca és a dr. Dunay Alajos utca kereszteződésénél, 22 óra körül elesett egy kerékpáros. A férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, súlyosan megsérült, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális