A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, szabálysértési őrizetbe vétel, elfogás és piás sofőrök miatt volt rendőri intézkedés

Kiabált és meg akarta ütni egy busz vezetőjét egy nő 2018. július 13-án, 13 óra 50 perc körül Orosházán, az autóbuszállomáson. A 37 éves orosházi nő felszállt egy menetrend szerint közlekedő járatra, de a jegy árát nem tudta kifizetni, ezért a busz sofőrje kérte, hogy szálljon le. A nő ekkor kiabálni kezdett a sofőrrel, szidalmazta őt és megdobta egy szendviccsel.

Ezután megpróbálta megütni a férfit. A rendőrök a nőt előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 13-án, 14 óra 10 perckor előállítottak egy férfit, aki Eleken, a Kétegyházi úton személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy soha nem volt vezetői engedélye. Nem is szerezhetne jogosítványt, mert a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2019. március 8-ig eltiltotta a járművezetéstől. Emellett az autónak, amivel közlekedett 2018. február 24-én lejárt a műszaki érvényességi ideje. A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 13-án, 18 óra 40 perckor, Dombegyház külterületén elfogtak egy férfit, aki ellen a Battonyai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot lopás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt. A 25 éves dombegyházi férfit előállították és a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. július 13-án, 7 óra 20 perc körül Körösladányban, a Batthyány utcában. Egy személyautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját.

Ezután, 20 óra 35 perc körül Dévaványán, a Szeghalmi útról állítottak elő a rendőrök egy személyautóval közlekedő férfit. Nála is háromszor mutatott pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrök mindkét autós vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellenük, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális