A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békésszentandráson balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán és Almáskamaráson ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békésszentandráson, a Szent László utcában, 2018. július 7-én, 21 óra 30 perc körül elesett egy kerékpáros férfi. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérüléssel vitték kórházba. Ittas járművezetéssel gyanúsított autósokat állítottak elő a rendőrök 2018. július 7-én Békés megyében.

Békéscsabán, a Lahner utcában, 16 óra 45 perc körül egy békéscsabai férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az igazoltatás után a Békéscsabai Rendőrkapitányságon újabb két légalkoholmérést végeztek, mindkettő eredménye pozitív lett, ezért büntető feljelentést tettek a járművezető ellen. 

Egy órával később Almáskamaráson, a Szabadság utcából állítottak elő a rendőrjárőrök egy személygépkocsi vezetőjét. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták a jogosítványát, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális