A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Gyilkosság Almáskamaráson! - A gyilkos saját magával is végzett!

Egy férfi lelőtte felesége ismerősét, majd magával is végzett. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. június 30-án, 3 óra 26 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Almáskamaráson, egy lakóházban egy férfi engedéllyel tartott vadászfegyverével meglőtte felesége ismerősét.

A 46 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A lövést leadó 48 éves férfi a ház udvarán öngyilkos lett. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett miatt nyomozást rendelt el és megkezdte a helyszíni szemlét, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Frissítés:

Portálunk egy helyi lakost kérdezett meg az esettel kapcsolatban, aki közeli ismerőse volt az elhunytaknak. Információk szerint a tettes felesége több mint 20 évnyi házasság után, Németországba távozott régi szerelmével, amit az elhagyott férfi nehezen viselt. A gyilkosságot elkövető férfi egyébként vadász volt, és engedéllyel tartott vadászfegyverével követte el a gyilkosságot és az öngyilkosságot is, amit portálunknak a rendőrség szóvivője megerősített.

A helyi lakos elmondása szerint, a férfi nemrég látogatott haza külföldről, mert fontos papírjai maradtak itthon. A portálunk által megkérdezett ismerős szerint, a férfi az édesanyjánál aludt Almáskamaráson, és mivel a gyilkosságot elkövető férfi ismerős volt ebben a házban, hajnalban gond nélkül tudott bemenni a lakásba. Még a házőrző kutyák sem jelezték, hogy idegen érkezik. Miután a férfi bement a lakásba, álmában lőtte le áldozatát, majd saját magával is végzett a vadászpuskával. Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, elmondta, hogy a rendőrség szakemberek bevonásával vizsgálja a történteket.

Videó: Csaba Tv

Aktuális