A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Vádemelés a szabálytalanul balra kanyaró 76 éves békéscsabai férfi ellen

Több motoros is súlyosan megsérült abban a balesetben, amit egy szabálytalanul balra kanyaró személyautó vezetője okozott a 47-es számú főúton, Békéscsaba külterületén.

A rendőrség vádemelés javasol ellene. Baleset történt Békés megyében, a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán, 2017. szeptember 30-án, 14 óra 15 perc körül. Egy személyautó vezetője a főútról egy mellékútra akart lefordulni, de úgy kezdte meg a kanyarodást, hogy nem adott elsőbbséget a főúton szemből érkező motorosoknak. A csoportban elöl haladó első három motoros már nem tudta kikerülni az autót és nekiütköztek.

A balesetben négyen súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az autót vezető 76 éves békéscsabai férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozást a rendőrkapitányság 2018. június 20-án befejezte és az eljárás iratait vádemelési javaslattal továbbítja a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális