A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Életveszélyt okozó testi sértés és egy kábítószeres miatt intézkedttek a rendőrök

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2018. június 12-én bűnügyi őrizetbe vett egy 58 éves orosházi férfit, aki 19 óra 30 perc körül Orosházán, a hajléktalan szállón vita közben késsel megszúrta szobatársát. A férfi a kórházi vizsgálat eredménye szerint életveszélyes sérülést szenvedett. Kábítószergyanús növényi törmeléket találtak a rendőrök 2018. június 12-én egy 17 éves fiúnál Gyulán. A fiatalembert a Szent István utcában igazoltatták, a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála.

A Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a fiútól lefoglalt, alufóliába csomagolt növényi törmeléket igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális