A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Két teherautó ütközött a 44-esen Békéscsaba és Kondoros között

Összeütközött két tehergépkocsi 2018. június 11-én, 15 óra körül, a 44-es számú főúton, Békéscsaba határában. A balesetben a jelenlegi információk szerint az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Békéscsaba irányából érkezőket és a Kondoros felől közlekedőket is a 47-es számú főútra terelik, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítés:

Félpályán megindult a forgalom a 44-es főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán.

A forgalom 2018. június 11-én, 17 óra 13 perckor egy sávon megindult. A balesetnek egy könnyű sérültje van. A rendőrség a félpályás útlezárást is feloldotta, a forgalom 2018. június 11-én, 18 óra 35 perctől mindkét sávon zavartalanul halad. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Aktuális