A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Szabadkígyóson illetve Dobozon, és a békéscsabai Zs. István sem fog lopni egy ideig

Békés megyében 2018. június 9-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szabadkígyóson, az Ókígyósi úton, 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült. Hat órával később, Doboz külterületén elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. június 9-én elfogtak a lakásán egy férfit, aki ellen lopás vétség miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

A 41 éves békéscsabai Zs. Istvánt bűnügyi őrizetbe vették és értesítették a körözést elrendelő bírót, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális