A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békéscsabán, körözöttet és egy piás sofőrt is elkaptak a rendőrök

Békéscsabán, a Kígyósi utcában, 2018.június 8-án, 21 óra 30 perc körül elesett egy kerékpáros nő. A mentők a nőt, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. június 8-án, 21 óra 30 perc körül elfogtak egy gyomaendrődi férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. Az 55 éves M. Mihályt bűnügyi őrizetbe vették és értesítették a körözést elrendelő bírót. 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 8-án, 21 óra 45 perc körül Mezőhegyesen, a Hild János utcában. Egy segédmotoros kerékpár vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Mezőhegyesi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális