A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békéscsabán, Dévaványán és Mezőkovácsházán helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2018. május 26-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Dózsa György úton, 0 óra 45 perc körül elesett egy motorkerékpáros. A balesetben a férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. Dévaványán, az Árpád utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében, 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpáros fiúnak. A fiú elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában, 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és oszlopnak, majd kerítésnek ütközött. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, könnyű sérüléssel vitték kórházba, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális