A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Rablót fogtak Sarkadon, lekapcsolták a jogsi nélkül közlekedőt, és két piás is lebukott

Sarkadon, 2018. május 24-én, 9 óra körül egy férfi berúgta egy 73 éves nő házának ajtaját, majd az egyik szobában lévő szekrényből kivette és elvitte a nő megtakarított pénzét. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves sarkadi E. Sándort egy órán belül elfogták és előállították. A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. május 24-én szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit. A 40 éves férfi személygépkocsijával Doboz felől Békéscsaba irányába tartott, majd amikor látta, hogy rendőri ellenőrzés van, lehajtott egy mellékútra.

A rendőrök utána mentek és igazoltatták. A férfinak nincs vezetői engedélye, a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. november 22-éig minden jármű vezetésétől eltiltotta. Azzal, hogy ennek ellenére vezetett, szabálysértést követett el, amiért a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. 

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő 2018. május 24-én a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. Mindkettőjüket Békéscsaba külterületén, a Kígyósi utcában igazoltatták. Személygépkocsit vezettek úgy, hogy előtte szeszesitalt fogyasztottak. A rendőrök a mért légalkohol értéknek megfelelően az eleki férfi ellen büntető feljelentést tettek, a szabadkígyósi férfi ellen pedig közigazgatási eljárás indult, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális