A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Élő példa a mai közlekedési morálra Békéscsabán

Szóváltásba keveredett egymással két autós 2018. május 24-én, 8 óra körül Békéscsabán, a Bánszki utca és a Derkovits sor kereszteződésében. A Bartók Béla út egy szakaszán egymás mellett, illetve mögött haladtak. Többször sávot váltottak, eközben nézeteltérés alakult ki közöttük. Amikor a Derkovits sori kereszteződésnél, piros lámpánál megálltak, egyikük kiszállt a kocsijából, odament a másik férfihoz és kérdőre vonta. A vita tettlegességig fajult, majd miután a lámpa zöldre váltott, a kiabáló autós is visszaült a kocsijába. Elindult és követte a másik autót, majd amikor annak vezetője egy iskola parkolójában megállt, folytatódott a szóváltás.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkét férfi ellen büntetőeljárást indított. A rendőrség a történtek kapcsán kéri a járművezetőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és legyenek tekintettel egymásra! Vitás helyzetekben is törekedjenek a biztonságra! A nézeteltéréseket ne az úton, menet közben próbálják meg rendezni, mert ezzel veszélybe sodorják magukat, a többi közlekedőt és zavarják a forgalmat, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális