A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Soha nem javul meg! - Idős asszonyt akart meglopni a 38 éves békéscsabai R. Ildikó

Tetten ért egy idős nő egy lakásába besurranó idegent 2017. június 10-én, Békéscsabán. A szobában ült, miközben felfigyelt arra, hogy valaki van a konyhában. Az idegen azt mondta neki, hogy a vízórát jött leolvasni. A 94 éves asszony tudta, hogy ez nem így van, ezért megfogta a nő pólóját és kikísérte őt az utcára. Közben segítségért kiabált, a szomszédok meg is hallották, azonban mire odaértek, a nő kibújt a pólójából és elszaladt. Semmit nem lopott el, de a konyhában, ahol kutatott, ott volt az idős nő megtakarított pénze.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei szakértői vizsgálat segítségével azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a besurranót. A 38 éves békéscsabai R. Ildikó jelenleg más bűncselekmény miatt jogerős szabadságvesztését tölti.

A rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás kísérlet miatt elrendelt nyomozást 2018. május 17-én lezárta és a nyomozás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális