A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Három személyautó ütközött össze a 44-es számú főúton, Békésszentandrás külterületén

Három személyautó ütközött össze a 44-es számú főúton, Békésszentandrás közelében 2018. május 16-án, 13 óra 30 perc körül. A balesetben a jelenlegi információk szerint hárman megsérültek. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A személygépkocsik a főút melletti földúton tudják kikerülni a baleset helyszínét, a tehergépjárműveket pedig Szentes felé terelik, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

14:35

Egy sávon megindult a forgalom a 44-es számú főúton, Békésszentandrásnál. 

Feloldotta a teljes útlezárást a rendőrség Békés megyében, a 44-es számú főúton, Békésszentandrás közelében. A forgalom 14 óra 22 perctől egy sávon, rendőri irányítás mellett halad. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy figyelmesen és óvatosan közlekedjenek!

Aktuális