A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Hat baleset, öt könnyű és egy súlyos sérült Békés megyében

Békés megyében 2018. május 15-én hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A 44-es számú főúton, Kardos külterületén, 2 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A jármű utasa könnyű sérülést szenvedett.

Békésen, az Asztalos utca és a Gyulai utca kereszteződésében, 7 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A vezetője megsérült, de állapota nem súlyos.

Egy órával később Békéscsabán, a Dobozi úti körforgalomnál, tehergépkocsi személygépkocsival ütközött, a személygépkocsi utasa könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Tinódi utca és az Illésházi utca kereszteződésében, 9 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek és a férfi könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadon, a Gyulai úton, 14 óra 20 perckor egy személygépkocsi elütött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit, aki könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, 16 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak. A férfit súlyos sérüléssel, csonttöréssel vitték kórházba a mentők, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu

Aktuális