A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Vádemelés, a Gyomaendrőd közelében autójával balesetet okozó férfi ellen

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset okozója ellen javasol vádemelést a Szarvasi Rendőrkapitányság. Egy személygépkocsi vezetője 2018. március 2-án, 17 óra körül, a 46-os számú főúton Mezőtúr felől Gyomaendrőd irányába tartott, amikor Gyomaendrőd külterületén, egy kanyarban járművével megcsúszott. Nekiütközött a szalagkorlátnak, majd a havas, jeges úton a kocsi átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik személygépkocsival.

A balesetben ketten súlyos, ketten könnyű sérülést szenvedtek. Az ütközés a nyomozás adatai szerint azért következett be, mert a 27 éves békéscsabai férfi nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett. A rendőrség közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene.

A büntetőeljárás iratait a Szarvasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 2018. május 14-én továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális