A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Jogsija sem volt, ráadásul piált is a nagytudású

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. május 14-én bűnügyi őrizetbe vett két békéscsabai férfit. Mindkettőjük ellen lopás miatt adott ki elfogatóparancsot a Békéscsabai Járásbíróság. Orosházán, a Zrínyi utcából, 2018. május 14-én, 14 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. A Békéscsabai Járásbíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől, így nincs jogosítványa, az alkoholszonda pedig pozitív értéket jelzett nála. Azért, mert eltiltás hatálya alatt vezetett, az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás is indul ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 14-én előállítottak egy jármű önkényes elvételével gyanúsítható férfit. A 42 éves orosházi férfi korábban bérelt egy autót, de a bérleti díjat nem fizette és az autót többszöri felszólítás ellenére sem vitte vissza a tulajdonosnak. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális