A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleseteknél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán és Gyulán

Békés megyében 2018. május 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Tábor utca és a Kazinczy utca kereszteződésében, 7 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy neki balról érkező, segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinak. A motor vezetője az ütközést elkerülte, de utána elesett és könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Dobay utca és a Bartók Béla utca kereszteződésében, 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, akit a mentők súlyos sérüléssel vittek kórházba.

Békéscsabán, a Tulipán utca és a Vécsey utca kereszteződésében, 11 óra 15 perc körül egy kerékpáros nő nekiment egy autónak, elesett és könnyebben megsérült. Békéscsabán, a Tulipán utcában, 16 óra 30 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros nő, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu

Aktuális