A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Orosházán és Gyomaendrődön helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2018. május 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Vásárhelyi út és a Kisfaludy utca kereszteződésében, 9 óra körül egy kerékpárral közlekedő férfi nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsinak és nekihajtott. A kerékpáros férfi elesett és súlyos sérülést szenvedett. Ezután Gyomaendrőd külterületén, 14 óra 15 perc körül egy személyautó letért az útról, majd árokba csúszott és fának ütközött. A mentők a jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Szintén Gyomaendrőd külterületén, 19 óra után néhány perccel egy személygépkocsi lehaladt az útról és oldalára borult. A balesetben az autó vezetője és két utasa könnyebben megsérültek, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képünk illusztráció!

Aktuális