A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Sportrendezvény miatt, teljes és félpályás útlezárásokkal kell számolni a fürdővárosban

Sportrendezvény miatt megnövekedett kerékpáros és gyalogos forgalommal, teljes és félpályás útlezárásokkal kell számolni a fürdővárosban. A verseny idején ballagási ünnepségek is lesznek, ezért a rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében legyenek óvatosak, figyelmesek és körültekintőek. Gyulán 2018. május 5-én tömegsport rendezvényt tartanak, emiatt 11 óra és 16 óra között forgalomkorlátozásokra kell számítani a városban.

A karitatív célokat szolgáló futó-, és kerékpáros verseny a Várkert utcából indul, majd a Kossuth Lajos utcán, a Városház utcán, a Hétvezér utcán át a Béke sugárútra kanyarodnak a versenyzők. Innen a Kossuth tér, Dr. Adler Ignác utca, Bartók Béla út, Vértanúk útja, Kossuth tér, Karácsonyi János, Szent László utca, Bethlen Gábor utcán át érnek el a Csigakerthez, ahonnan a Mátyás király utcán át, a Diófa utca, a Híd utca és a Tiborc utca érintésével érnek vissza a Várkert utcába.

A rendőrség kéri a sportrendezvényen résztvevőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében tartsák be a rendezők utasításait. Az útvonalak biztosítása miatt több helyen teljes, vagy félpályás forgalomkorlátozások lesznek. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy figyeljék a kihelyezett jelzőtáblákat, illetve a szervezők, a polgárőrök és a rendőrök jelzéseit.

A menetrend szerint közlekedő autóbuszok és a turista buszok áthaladását a rendőrség felvezetéssel biztosítja, tájékoztatta portálunkat, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A sportrendezvény idején ballagási ünnepség is lesz a városban, így a várható nagy forgalom miatt óvatosan, körültekintően közlekedjenek. A rendőrség, a rendezők nevében is előre köszöni a közlekedők megértését, türelmét!

Aktuális