A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kék hírek Békés megyéből

Távoltartó határozat szabályainak megszegése, eltűnés, ittas járművezetés gyanúja és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt intézkedtek a rendőrök. Békés megyében 2018. április 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. április 26-án szabálysértési őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. A Békéscsabai Járásbíróság 2018. június 16-áig megtiltotta neki, hogy felkeresse a feleségét. Ennek ellenére elment a nőhöz. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békéscsabán, 2018. április 26-án, 18 óra előtt néhány perccel a rendőrök megtaláltak egy 17 éves lányt, akinek a Balassagyarmati Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el a körözését. A fiatalt a rendőrök egy békéscsabai gyermekotthonba vitték.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. április 26-án, 11 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Csorvási úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi vezetői engedélyét elvették, majd büntető feljelentést tettek ellene.

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2018. április 26-án, 9 óra körül tehergépkocsival belépésre jelentkezett egy román férfi. A jármű hátuljára egy másik kocsira kiadott rendszámot szereltek fel, amire felfestették a tehergépkocsi eredeti hatósági jelzésének karaktereit. A férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol gyanúsítottként kihallgatták, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense

Aktuális