A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Tanyát tört fel Körösladánynál két férfi és egy nő

Körösladány külterületén, 2018. április 16-án elfogtak a rendőrök két férfit és egy nőt, akik egy tanyából próbáltak lopni. A tanyaépület ajtajáról lefeszítették a lakatpántot és összekészítették azokat a dolgokat, amelyeket el akartak vinni, de megzavarták őket, ezért elmenekültek. A rendőrök a tanya közelében dolgozók segítségével elfogták őket, a Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet miatt indított ellenük büntetőeljárást. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. április 16-án, Orosházán elfogtak egy férfit, akinek a Gyulai Törvényszék rendelte el a körözését.

A 43 éves orosházi K. Krisztiánt korábban az Orosházi Járásbíróság garázdaság miatt pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. A férfi nem fizette be az ítéletben meghatározott összeget, ezért azt a törvényszék fogházbüntetésre változtatta át. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális