A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Sarkadon, garázdaság Eleken, elfogás Csorváson és Orosházán

Sarkadon, a Bánát utca és a Hunyadi utca kereszteződésében, 2018. április 14-én, 10 óra körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik súlyos sérülést szenvedett. Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2018. április 14-én, Eleken. Egy lakóház előtt egy férfi összeszólalkozott az egyik ismerősével. Szóváltás közben a 35 éves eleki férfi autójából elővett egy bozótvágót és egy gáz-riasztó fegyvert, majd rátámadt a másik férfira, aki könnyebben megsérült.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a 35 éves férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. Csorváson, 2018. április 14-én, 12 óra körül elfogtak a rendőrök egy dombóvári férfit. A 22 éves K. Mihályt a Dombóvári Rendőrkapitányság lopás vétség miatt körözte, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Az Orosházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2018. április 14-én, 19 óra 30 perc körül elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen hamis vád bűntett miatt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves P. Sándort a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális