A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békésen, ittas járművezetés gyanúja Kondoroson

Békésen, a Kossuth Lajos utca és a Tóth utca kereszteződésében, 2018. április 13-án, 9 óra körül egy tehergépkocsi nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő nőnek, aki elesett. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. április 13-án, 10 óra 45 perc körül Kondoroson, az Iskola utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra.

További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális