A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Vérükben van a rombolás! - Fideszes aktivisták rongáltak plakátokat Orosházán!

Simonka Dél-Békést rombolta le. Az emberei pedig a kihelyezett valamennyi óriásplakátomat tegnap éjjel, írja közösségi oldalán Dr Szabó Ervin. Az Országgyűlési képviselő-jelölt felszólította Simonka Györgyöt, hogy az itt élőket tisztelje meg azzal, hogy tiszta kampányt folytat! A Jobbik kijelentette, hogy ők nem süllyednek le az ilyen sunyi aljas módszerekhez, mint teszi azt a Fidesz! Orbán Viktor egységes Magyarországról prédikál, de a dilettáns tanácsadói, mint pl. Habony Árpád

tovább adja az olyan tanácsokat a Fideszeseknek, hogy minél több gyűlöletet kell közvetíteni a lakosságnak. Tisztán látszik, hogy a Fidesz-KDNP-t semmi más nem érdekli, csak az, hogy hatalmon maradjon és tovább szórja a Magyar nép adóforintjait ürességtől kongó stadionokra, illetve strómanjai, oligarchái zsebét teletömje.

Aktuális