A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békés megyében 7 településen több mint 9 ezer fogyasztónál nincs áram

Békés megyében 7 településen több mint 9 ezer fogyasztónál nincs áram. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít. Szünetel az áramszolgáltatás Békés megye több településén. A 2018. március 18-án, 9 óra 15 perckor készített összesítés szerint 7 településen 9223 fogyasztó érintett. A hibák elhárításán Bucsán, Füzesgyarmaton, Dévaványán, Ecsegfalván, Gyomaendrődön, Kertészszigeten és Nagylaposon is dolgoznak a szakemberek. 

A rendőrség a lakosság segítése, a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése érdekében az érintett településeken folyamatos rendőri jelenlétet biztosít. Az E.ON szakemberei megerősített szolgálattal dolgoznak a hibák elhárításán – tájékoztatta az áramszolgáltató vasárnap délelőtt az MTI-t.

Aktuális