A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Dévaványán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Orosházán

Dévaványán, a Deák Ferenc utcában 2018. március 15-én, 15 óra 15 perc körül egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi megcsúszott és elesett. A mentők a férfit, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. március 15-én, 14 óra 15 perc körül Orosházán, a Képessy József utcában.

Egy mezőgazdasági vontató vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indul, mert a járművön nem volt rendszám, valamint forgalmi engedélye és kötelező felelősségbiztosítása sem volt, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális