A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Aljas sunyi módon támadja politikai ellenfelét a Fideszes Simonka György

A mai napon büntetőfeljelentést tett az Orosházi Járásbíróság előtt ismeretlen tettes ellen, Németh Norbert Facebook bejegyzése miatt Dr Szabó Ervin jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt, Orosháza képviselője. A bejegyzés azt terjeszti valótlanul, hogy az országgyűlési képviselő-jelölt bűnözői múlttal rendelkezik és ügyvédként segítséget nyújtott személyeknek, akik ezáltal emberektől vettek el nyugdíjakat.

Dr Szabó Ervin kiemelte, hogy ez a nagy nyilvánosság előtt elkövetett személye elleni rágalmazás, és tisztában van azzal, hogy ez a lejáratás nem Németh Norbert agyszüleménye, aki már több mint három éve ki van zárva a Jobbikból. Dr Szabó Ervin számára egyértelmű, hogy Németh Norbert mögött az a Simonka György állhat, aki után évek óta nyomoznak a hatóságok.

Dr Szabó Ervin portálunknak elmondta, hogy Németh Norbert bejegyzése okán ismeretlen tettes ellen tett feljelentése nem csak rágalmazás bűncselekmény okán a felelősségre vonásra, hanem sérelemdíj (kártérítés) megállapítására is irányul. A megítélendő összegszerűséget már most felajánlom a Dél-Békésben mély szegénységben élő családok megsegítésére.

Aktuális