A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Elfogás Vésztőn, Békésen, Gyomaendrődön és Békéscsabán

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2018. március 13-án, 13 óra 30 perc körül őrizetbe vett két vésztői férfit, akik ellen a Ceglédi Járásbíróság csalás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves D. András és a 45 éves R. János ügyük bírósági tárgyalásáig maradnak őrizetben. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. március 13-án, 9 óra 45 perc körül elfogtak egy mezőberényi nőt, aki ellen a Békési Járásbíróság sikkasztás bűntett miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrjárőrök a 45 éves N. Viktóriát előállították a rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót.

Gyomaendrődön, 2018. március 13-án, 10 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy szarvasi férfit. A 21 éves J. Márk ellen a Szarvasi Járásbíróság magánlaksértés vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, majd értesítették a körözését elrendelő bírót. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2018. március 13-án, 11 óra körül elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Kecskeméti Járásbíróság csalás vétség miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a 32 éves H. Józsefet előállították a rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális