A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békéscsabán közlekedési balesetnél, Sarkadon ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Szabolcs utca és a Szarvasi út kereszteződésében 2018. március 13-án, 12 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője kanyarodás közben nem adott elsőbbséget egy szemből érkező, segédmotoros kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a motoros súlyosan megsérült. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. március 13-án, 11 óra körül Okányban, a Vasút utcában.

Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A további légalkoholmérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális