A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Szervezetten rongálják a Jobbikos plakátokat Orosházán

Így kampányol  Dél-Békésben a Fidesz! Roppant „bátor” cselekedetet hajtottak végre ismeretlenek Orosházán, ahol Dr Szabó Ervin plakátjait rongálták meg, ahogyan Allahu Akbar feliratot ragasztottak rá. Az országszerte terjedő rongálások mutatják, a Jobbik - egyedüli programmal rendelkező pártként - jó irányba halad: nem a programunkat támadják, hanem a plakátjainkat. Téved, aki azt gondolja, hogy érdemi politikai vita helyett ilyen gyermeteg akciókkal el lehet téríteni a magyar embereket a tényleges nemzeti érdekképviselettől.

A Jobbik a valódi rendszerváltás záloga, amely le akarja váltani az elmúlt 24 év politikai rendszerét, és ezt a plakátrongálók sem tudják meggátolni, jelezte portálunknak Dr Szabó Ervin Dél-Békés országgyűlési kepviselő-jelöltje.

Továbbá kiemelte, hogy Simonka Dél-Békést rombolta le. Az emberei a kihelyezett plakátjaimat.

Felszólítom Simonka Györgyöt, hogy az itt élőket tisztelje meg azzal, hogy tiszta kampányt folytat!

Aktuális