A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Könnyű sérüléssel járó baleset Békéscsabán és Sarkadon, szabálysértési őrizetbe vétel Békéscsabán

Békéscsabán, az Orosházi úton 2018. március 12-én, 18 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. Sarkadon, a Magyar utcában 2018. március 12-én, 19 óra 45 perc körül egy személyautó letért az útról és árokba csúszott. A jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, könnyű sérülést szenvedett. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. március 12-én szabálysértési őrizetbe vett egy 48 éves békéscsabai férfit. A Békéscsabai Járásbíróság 2018. február 15-én 60 napra megtiltotta neki, hogy felkeresse a feleségét. Ennek ellenére elment hozzá és bement a házba. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális