A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Sarkadkeresztúron és Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán

Békés megyében 2018. március 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Sarkadkeresztúr külterületén, 8 óra után néhány perccel egy személyautó lesodródott az útról, árokba csúszott és felborult. A balesetben a jármű utasa könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Gábor Áron utcában, 16 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője rosszul lett, majd nekiütközött egy garázs ajtajának.

A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. március 12-én, 1 óra körül Békéscsabán, a Jókai utcában. Egy személyautó vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök bevonták a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális