A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Összeütközött két személyautó a 46-os számú főúton, Gyomaendrőd és Nagylapos között

A helyszínelés miatt teljes útlezárás van. Békés megyében, a 46-os számú főúton, Gyomaendrőd és Nagylapos között, 2018. március 2-án, 17 óra 10 perc körül összeütközött két személyautó. A balesetben négyen megsérültek. A rendőrség a baleset körülményeinek vizsgálata miatt az utat 17 óra 40 perctől teljes szélességében lezárta.

A Gyomaendrőd felől érkezőket Szarvas, illetve Dévaványa irányába, a Mezőtúr felől közlekedőket pedig Kunszentmárton felé terelik a rendőrök. A rendőrség az útlezárás miatt a közlekedők türelmét és megértését kéri, informálta portálunkat, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés Békés megyében, a 46-os számú főúton, Gyomaendrőd és Nagylapos között. A balesetben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek. Az útlezárást a rendőrség 2018. március 2-án 21 óra 30 perckor feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalanul halad.

Aktuális