A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Nem csalt a körzeti megbízott megérzése

Filagóriát rongált, szemeteseket borogatott két fiatal Gyulán. Az egyik fiút a területen dolgozó rendőr rövid időn belül azonosította és megtalálta. Megrongálták a filagóriát és több szemetest is felborítottak 2018. január 20-án este Gyulán, a Gyulavári Kastély kertjében. A városrész körzeti megbízottja másnap értesült a történtekről. A főtörzsőrmester emlékezett rá, hogy aznap este szabadidejében a környéken járt és találkozott két fiatallal. Egyiküket korábbi intézkedések miatt jól ismerte. A 14 éves fiút nem látta még Gyulaváriban, de felmerült benne, hogy társával együtt köze lehet a kastélykertben történtekhez.

A körzeti megbízott a következő szolgálatát azzal kezdte, hogy elment abba az iskolába, ahol a fiatal tanul és megkérdezte őt a rongálásról. A fiú elmondta, hogy ő és barátja tették tönkre a filagóriát, a szemeteseket is ők borították fel. A Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított és vizsgálják, hogy a két fiatal közül kinek milyen szerepe volt a bűncselekményben, informálta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális