A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Dél-Békési mélyszegénységben élőkön segített Dr Szabó Ervin

A hozzánk érkezett kérésekre a mai napon előbb Battonyára mentünk ahol egy fiatal három gyermekes családot kerestünk fel, írja közösségi oldalán Dr Szabó Ervin Dél-Békés megye országgyűlési képviselő-jelölt. Portálunk megkeresésére Dr Szabó Ervin kiemelte, hogy Battonyán a családnak sajnos semmilyen rendszeres jövedelme nincs, de ami a legszomorúbb, hogy tüzelőjük is legfeljebb egy napra elegendő volt. Azonnali segítségre szorultak, mivel a helyi önkormányzat, a család által beadott tűzifa igényüket eddig nem teljesítette.

Képgaléria

Dr Szabó Ervin, és László Attila ezt követően Kaszaperen, egy hat gyermekes családot kereset fel, akik rendkívül nehéz küzdelmet vívnak a mindennapi megélhetésük biztosításáért. Mint azt László Attilától portálunk megtudta, az egyedüli kereső a családfő, aki a devizahitel csapdájában havi 60.000,- Ft jövedelmet kap úgy, hogy jelenleg még tüdőgyulladásban is szenved.

Aktuális