A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Elfogás Gyulán és Medgyesegyházán, közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Battonyán

Békés megyében 2018. január 25-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Gyulai Rendőrkapitányság 2018. január 25-én őrizetbe vett egy kevermesi férfit. A 20 éves H. Roland az egyik gyulai középiskola öltözőjéből kabátot, órát, mobiltelefont és pénztárcát lopott. A tárcában igazolványok, bankkártyák voltak. A rendőrök a férfit a bűncselekményről érkezett bejelentés után másfél órán belül elfogták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. január 25-én, 23 óra 15 perc körül, Medgyesegyházán elfogtak egy medgyesegyházi férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt a Budaörsi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 37 éves H. Lászlót előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök a battonyai közúti határátkelőhelyről 2018. január 25-én, 8 óra 45 perc körül egy román férfit. A férfi személyautót vezetett és belépésre jelentkezett. Ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélye nem eredeti, hanem utánzat. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 58 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális