A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békés és Szeghalom külterületén, közokirat-hamisítás Battonyán

Békés megyében 2018. január 24-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békés és Mezőberény közötti úton 12 óra 15 perc körül összeütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Szeghalom külterületén 21 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült. Közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2018. január 24-én, 10 óra 30 perc körül egy román férfit a battonyai közúti határátkelőhelyről.

A férfi kisteherautót vezetett és belépésre jelentkezett. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapjai nem eredetiek, hanem utánzatok. Ezután, két órával később egy bolgár férfi jelentkezett kilépésre egy személygépkocsival. Nála pedig a vezetői engedély volt hamis, ezért őt is előállították. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mindkét férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, informálta portálunkat, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális