A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Toborzás Sarkadon, Mezőkovácsházán, Békéscsabán és Szeghalmon

Járási hivatalban, bevásárlóközpontban és rendezvényen is várják az érdeklődőket a toborzó csoportok Békés megyében.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjai az elkövetkezendő napokban több helyszínen várják azokat, akik érdeklődnek a határvadász képzés iránt.

A Sarkadi Járási Hivatalban 2018. január 25-én, 9 órától, a Mezőkovácsházai Járási Hivatalban pedig 26-án, szintén 9 órától tartanak tanácsadást.

Békéscsabán, a Csaba Centerben 2018. január 30-án, 11 és 14 óra között, 2018. február 1-jén pedig, 15 és 18 óra között tartanak tájékoztatót a rendőrök a hivatásos szolgálatról és a jelentkezés feltételeiről.

Ezután, 2018. február 3-án, szombaton a Szeghalmi Disznótoros és Pálinkamustrára látogat el a toborzó csoport, ahol a tájékoztatás mellett jelentkezési egységcsomagot is kaphatnak az érdeklődők. Azok, akik nem tudnak elmenni egyik rendezvényre sem, telefonon is kérhetnek információt a képzésről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál munkanapokon a 66/ 523-700-as telefonszámon.

Emellett valamennyi rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen is fogadják a jelentkezőket. Továbbra is működik a határvadász képzés hivatalos Facebook oldala, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők, de a rendőrség honlapján is megtalálható minden fontos információ hivatásos szolgálatról és a jelentkezésről.

Aktuális