A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Dévaványán és Békéscsabán, őrizetbe vétel Mezőkovácsházán

Dévaványa külterületén 2018. január 9-én, 5 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és súlyos sérüléseket szenvedett. Békéscsabán, az Andrássy út és a Tulipán utca kereszteződésében 2018. január 9-én, 20 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Engedély nélkül ment be volt feleségének udvarára egy férfi 2018. január 9-én, 13 óra 45 perc körül Mezőkovácsházán. 

Többszöri felszólításra sem volt hajlandó kijönni, ezért a nő értesítette a rendőrséget. A 36 éves mezőkovácsházi férfit a rendőrök a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra előállították, majd magánlaksértés miatt szabálysértési őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális