A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Egy Fideszes cég miatt lehetetlenítik el a szemétszállítást fél Békés megyében?

Rengeteg probléma van mostanában a Gyomaközszolg Nonprofit Kft működésében, mely több Békés megyei települést érinthet, (Gyomaendrőd, Dévaványa, Ecsegfalva, Hunya, Csárdaszállás, Kardos, Kétsoprony, Örménykút) közölte portálunkkal egy a történéseket igen jól ismerő személy. Késnek a szállítások, és van olyan nap amikor csak egyszer jön az autó, majd megjelenik egy rövid információ Gyomaközszolg Nonprofit Kft oldalán, hogy technikai akadályoztatás miatt maradt el a szemétszállítás.

Információk szerint, a Gyomaközszolg Nonprofit Kft hónapok óta késve kapja meg a támogatást az államtól, ezért már állítólag gázolajra sincs pénze, hogy a kukás autókat üzemeltethesse. Az informátor szerint a cég ellehetetlenítése megkezdődött, amelynek hamarosan az lesz a vége, hogy megvonják tőle a szemétszállítási jogot, amelyre már jó eséllyel pályázik egy bennfentes kormány közeli cég. Innentől természetesen ismerős a képlet, a Fidesz-közeli cég feltehetően komoly drágulással fog indítani, hiszen mint tudjuk, nekik a világ sem lenne elég!

Aktuális