A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben Békéscsabán

Békéscsabán, az Illésházi utca és a Kazinczy utca kereszteződésében, 2017. december 11-én, 10 óra 30 perc körül személygépkocsi gyalogost ütött el. A 16 éves lány nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A személyautó vezetője anélkül, hogy az adatait megadta volna, elhajtott a helyszínről. Egy járókelő, aki segített a sérült lánynak, feljegyezte a gépkocsi rendszámát. Ennek alapján a rendőrök Csorváson megtalálták az autót és a vezetőjét, a kétsopronyi férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetőeljárást a Békéscsabai Rendőrkapitányság.

Békéscsabán, a Franklin utcában, 2017. december 11-én, 14 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy előtte megálló másik autónak. A balesetnek két sérültje van, az elsődleges információk szerint mindketten könnyű sérülést szenvedtek, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális