A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Orosházán és Mezőberényben veszélyeztették az embereket a piások

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2017. december 10-én, Orosházán és Mezőberényben. Orosházán, a Berzsenyi utcából 3 óra 15 perc körül állítottak elő egy férfit, aki személygépkocsit vezetett és a szonda ittasságot jelzett nála. Mezőberényben, a Kossuth téren 9 óra 30 perc körül egy nőt igazoltattak a rendőrök, ő is személygépkocsit vezetett és nála is felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett.

A helyszíni szondáztatás után mindkét esetben további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a férfi és a nő ellen is büntetőeljárás indult. A rendőrség mindkettőjük vezetői engedélyét bevonta,tudatta portálunkal Vargáné dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális