A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Nem tetszik a Fidesznek, hogy rengetegen támogatják a Jobbikot, hogy végre elszámoltathassa őket!

Úgy tűnik a Fidesz berkeiben az eddigieknél is nagyobb pánikot okozott a lassan kiépülő diktatúrával szembeni kiállás, amit az Orbán-rezsimmel elégedetlen emberek a Jobbik mellett tanúsítanak.

Semmi vész, meg is érkezett az első Habony-stílusú válasz! A kormánypártnál nyilván nem számítottak rá, hogy az egyetlen esélyes kihívó felszámolására tett kísérlet már az első nap több mint ezer embert ösztönöz arra, hogy pénzadományával segítse a Jobbik diktatúraellenes küzdelmét. Az első sokk után azonban megszületett a kellően demagóg, az emberek általános apátiájára, politikusellenességére és anyagias irigységére építő, habonyi szellemben fogant kommunikációs válaszcsapás, amit a kormányoldal közpénzből fenntartott trollhadserege a már jól ismert módokon kezdett el terjeszteni a virtuális térben.

Az üzenet lényege nagyjából így foglalható össze:

"Mit képzelnek magukról a szemét politikusok, hogy adományért fordulnak a néphez, amikor ők többmilliós fizetéseket kapnak, és különben sem dolgoznak? Költsük inkább családunkra/lakásunkra/karácsonyi ajándékra... stb. utolsó fillérjeinket!"

Az arctalan bérkommentelők természetesen először szóba sem hozzák a Jobbikot, csak úgy általában politikusokról beszélnek, de amint valaki átlát a szitán, már nem finomkodnak, nyíltan ócsárolják a pártot, látványosan lebuktatva magukat. Bár a módszer rendkívül baltával faragott, paradox módon pont azt az általános politikaellenességet és apátiát igyekszik meglovagolni, amit a Fidesz működése tesz egyre inkább elterjedté Magyarországon. Nem ez az első mocskos módszer, amivel a fideszes netkommandó operál, és valószínűleg nem is az utolsó, írja az Alfahír.

A gyűjtés első napja: 8 970 094 Ft

A Jobbik a magyar emberekhez intézett támogatást kérő felhívására tízezrektől érkeznek a támogató üzenetek. Csütörtök estétől péntek estig 1112 embertől összesen 8 970 094 forint pénzadomány érkezett a megadott bankszámlánkra. Köszönjük mindenkinek a szolidaritás kinyilvánítását és az anyagi támogatását! A Jobbik és a magyar emberek közös, hosszú menetelése elindult annak érdekében, hogy a legnagyobb ellenzéki párt mégis el tudjon indulni az országgyűlési választáson, ha nem akarja engedni a Viktor, akkor is.

Aktuális