A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Elfogás és lopások a balesetmentes napon

Békés megyében 2017. december 7-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. december 7-én elfogtak egy újkígyósi férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt elfogatóparancsot adott ki. A 26 éves K. Zoltánt előállították a Békéscsabai Járásbíróságra, ahol az ügyében eljáró bíró meghallgatta. Békéscsabán, az Ihász utca és a Paróczay utca között lévő játszótérről 2017. december 7-én, 19 óra 45 perc körül elloptak két kerékpárt.

A rendőrök a békéscsabai önkormányzat közterület-felügyeleti csoportja vezetőjének segítségével két órán belül elfogták a lopás gyanúsítottjait. A két 19 éves fiatalnál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett, ezért a lopás mellett kábítószer birtoklása gyanúja miatt is büntetőeljárás indul ellenük. 


Ellopott egy kabátot egy férfi 2017. december 7-én, 10 óra körül egy ház előszobájából Kétegyházán. A tulajdonos megzavarta, ezért miközben menekült, az udvaron eldobta a kabátot a benne lévő iratokkal és bankkártyákkal együtt. A Gyulai Rendőrkapitányság a 38 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

police.hu

Aktuális