A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Pénzt akart, megütötte ismerősét

A rendőrség önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol egy férfi ellen, mert bántalmazta ismerősét Békésszentandráson. Pénzt követelt ismerősétől egy férfi 2017. április 13-án, Békésszentandráson. Az utcán szólította le állítása szerint azért, mert korábban kölcsön adott neki. Ismerőse közölte vele, hogy nem tud neki pénzt adni, mert nincs nála. Ekkor a 19 éves férfi egyszer ököllel arcon ütötte. A Szarvasi Rendőrkapitányság az erőszakosan viselkedő férfi ellen önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozást a rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2017. december 6-án vádemelési javaslattal lezárta és a büntetőeljárás iratait továbbította a Szarvasi Járási Ügyészségre.

Aktuális